Webshops

Webshop laten maken welke succesvol is?

Succesvolle webshop laten maken welke volledig aansluit op je huisstijl, wensen, zelf te beheren is en welke goed gevonden wordt door Google?

Huidige webshop aan vervanging toe?

Professionele webshop laten maken welke geschikt is voor de toekomst en makkelijk zelf te beheren is? We bouwen de webshops standaard in de volgende open source systemen Magento of WooCommerce. We hebben bewust voor deze twee systemen gekozen omdat ze ontzettend krachtig, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en goed te vinden zijn in Google zijn.

Benieuwd naar de verschillen tussen deze twee open source systemen? Lees dan gauw hieronder verder voor meer informatie.

Webshop

De voordelen:

  • Ook voor starters

  • Volledig in lijn met je huisstijl

  • Ontzettend schaalbaar

  • Goed vindbaar in Google

  • Zelf te beheren

  • Altijd up-to-date

Offerte aanvraag

Waarom WooCommerce?

WooCommerce is een opensource systeem op basis van een plugin in het wederom populaire WordPress opensource systeem. Omdat WordPress erg krachtig is als CMS systeem en je dit combineert met het krachtige WooCommerce webshop systeem het bijzonder goede resultaten behaald. Zo ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke, schaalbare & een door Google goed vindbare webshop. WooCommerce is uitstekend geschikt voor startende bedrijven maar ook voor bedrijven met een groot assortiment aan producten.

WooCommerce

Zo sterk als een paard!

Waarom Magento 2?

Magento 2 is een krachtig open source systeem welke – uitermate geschikt is om een succesvolle webshop te starten. Het Magento 2 platform is uitermate geschikt voor webshops die 1000 of meer producten hebben. Dit komt mede omdat het Magento 2 systeem erg geavanceerd is met ontzettend veel mogelijkheden waardoor het wat minder geschikt is voor een webshop met een klein assortiment. Uiteraard is het altijd mogelijk om ook een webshop door ons te laten maken in Magento 2 met een klein assortiment.

Magento 2

WordPress

Enthousiast geworden?

Benieuwd naar de mogelijkheden & vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Neem contact op